Notícies


21-04-2021

Projecte lliurat per la seva valoració final

Dimecres va ser un dia gratificant per què finalment vam poder lliurar el projecte un dia abans del termini.

Des de que ens van comunicar que érem un dels 4 candidats per optar al premi Global Innovation Award, Vilabots ha estat treballant de valent per poder presentar el projecte amb el format que ens demanava la Global Innovation Award.

08-04-2021

*CyVER Elegit candidat al Global Innovation Award

Vilabots ha estat elegit 1 dels 4 candidats al Premi Projecte d'Innovació de la FIRST LEGO LEAGUE Espanya 2021 en el Global Innovation Award. Aquest és un premi internacional dissenyat per animar i ajudar als equips a seguir treballant en el seu projecte d'Innovació.

Després d'haver valorat els 26 projectes d'Innovació que s'havien presentat, l'equip format per jutges de la FIRST LEGO LEAGUE i experts en la temàtica, han determinat i han valorat que aquests 4 projectes complien amb els requisits de determinar la clara identificació del problema, la innovació de les solucions presentades, i l'ús d'STEAM en les seves solucions i l'estudi de la viabilitat d'implementació d'aquestes.

El jurat ha determinat que els possibles candidats a endur-se aquest premi són:


  • Les Acacias BOT de FLL Galicia. Solució per a les persones amb limitacions auditives puguin practicar esport.

  • Roboluti_ON de FLL Alacant. Solució per la mobilitat autònoma de persones amb paràlisis cerebral.

  • GoalVolution de FLL Euskadi. Solució per facilitar l'orientació en la pràctica de l'esport per persones amb discapacitat visual.

  • Vilabots de FLL Vic. Solució per fomentar la pràctica de l'esport mitjançant un sistema de realitat virtual.

Aquests equips juntament amb 200 equips de tot el món, seran valorats per un equip internacional per seleccionar els 20 semifinalistes que participaran en diferents tallers i sessions de "mentoring" individualitzades.

Tots nosaltres ens presentarem a la Fase Internacional. Això consisteix a exposar tota la documentació en anglès i haurem d'adjuntar informació sobre l'equip i sobre el projecte seguint les indicacions de la FIRST i de DISNEY, que són els organitzadors dels equips del premi. El qui superi aquest procés, podrà ser un dels 20 finalistes que participaran en diferents tallers i sessions de mentoria individualitzada.

El 30 de Juny es coneixeran els guanyadors.

06-03-2021

Presentació de *CyVER


Avui s'ha fet públic a totes les xarxes socials de Vilabots, el projecte per aquesta temporada 20-21 de la First Lego League, dins del format Replay. https://youtu.be/oi3-izwfUTg

El projecte es presentarà i competirà per les fases classificatòries el dia 8 de maig. Tindrà lloc a la Universitat de Vic.

El projecte es diu *CyVER i és un sistema inventat per Vilabots que uneix esports amb videojocs per animar als joves a moure’s més. És un projecte per la motivació esportiva juvenil amb realitat virtual.

Xarxes Socials