Decàleg

 • Decàleg

  TEMPORADA 2019-2020
  TEMPORADA 2018-2019
  3r. Premi al guanyador UVIC-UCC
  TEMPORADA 2017-2018
  1r Premi al Disseny del Robot + 2n Premi al Comportament del Robot
  TEMPORADA 2016-2017
  1r Premi Fundació Scentia al guanyador, el major reconeixement atorgat a un equip de la First Lego League destacant per ser un model de valors. Premi Lego Educations Robotics a les Joves Promeses, demostra potencial per a superar grans reptes en el futur.


Benvolgut amic,
L’equip està format per sis famílies que s’han unit per motivar i desenvolupar ens els nostres fills i filles inquietuds i gust per la ciència i la tecnologia. I tot això ho fem amb els valors que ens caracteritzen.
Nosaltres no tenim cap escola o institució que en doni aixopluc i suport econòmic, ni tan sol logístic. Tot, fins ara, ha sortit del pressupost i recursos de les mateixes famílies.
Pensem que aquest nois es mereixen la experiència que s’han guanyat amb el seu esforç. És per això que us demanem ajuda per poder fer realitat el somni que per nosaltres representa competir aquesta temporada a Tenerife com a final estatal.
Però ho volem fer d’una manera transparent. És per això que nosaltres ens comprometem a:
 • Demanar ajuda per les despeses directes dels membres de l’equip: els 7 nens, els seus dos entrenadors adults.
 • La resta de despeses dels acompanyants seran finançades per les famílies.
 • Ser transparents en el pressupost de despeses.
 • Publicar les donacions que rebem d’una forma àgil i clara.
 • Publicar el cost final del viatge de la mateixa manera.
 • Limitar la campanya al pressupost previst.
L’equip té voluntat de continuar competir en properes edicions. Els equips ja poden començar a preparar la competició de l’any vinent. En el cas de superar les donacions, el diners anirien destinats a ajudar-nos en el nou repte. A modus d’exemple cal dir que el nostre robot necessita per poder competir en igualtat de condicions uns 4.000€ en peces.
Moltes gràcies per confiar en nosaltres.