Campanya

  • Campanya

    1r Premi Fundació Scentia al guanyador, el major reconeixement atorgat a un equip de la First Lego League destacant per ser un model de valors. Premi Lego Educations Robotics a les Joves Promeses, demostra potencial per a superar grans reptes en el futur.


Aquesta fita, tan espectacular per nosaltres com inesperada, significa una despesa econòmica molt alta i molt difícil d’assumir per un grup de famílies.
Nosaltres no tenim cap institució escolar al darrere que ens pugui donar suport econòmic i institucional.
Fins ara per anar a la Final de Logronyo, les famílies hem assumit totes les despeses econòmiques de robots, viatges i estades amb l’ajuda de Pinsos Picart, empresa de Sant Pere de Vilamajor, que ens ha pagat la inscripció a la final estatal.
Però ara per anar a Califòrnia, les despeses són molt altes. És difícil estimar el preu final, però calculem que entre la inscripció, el viatge, l’allotjament i altres despeses, comptant només els 7 nens i dos entrenadors més un acompanyant el preu pot oscil·lar entre 18.000-21.000€. La resta de pares, mares i germans també hem de fer un esforç econòmic important per poder participar a la final de Califòrnia.
Hem de tenir en compte que ens hem classificat per accedir-hi, però que l’organització ens fa pagar de nou despeses d’inscripció molt altes per nen i fins i tot l’entrada al parc on es celebra l’open.
En la fase final s’ha de tenir pressent que a més de la competició que ja hem explicat, es fomenta la relació entre els equips de diferents llocs del Món. És habitual l’intercanvi de recordatoris i material de merchandising i promocional que nosaltres volem que expliquin d’on venim: Catalunya – Sant Pere de Vilamajor – Parc Natural del Montseny – i les nostres famílies.
Considerem que aquest tipus de premis són especialment importants. Són missatges essencials per motivar aquestes noves generacions a seguir creient en la cultura de l’esforç que tant important és per poder avançar en la nostra societat.
Per això, ara la nostra gran preocupació és buscar finançament per què aquestes “Joves promeses” de Sant Pere de Vilamajor, que estan posant tant esforç i tanta il·lusió puguin aconseguir el seu somni de poder competir a nivell internacional a Califòrnia i segueixin creient que “Res és impossible!”.
Pensem que el retorn que podem proporcionar a les empreses i institucions que ens puguin fer suport són els valors que hem demostrat com equip, la magnitud del repte aconseguit i el ressò en premsa que hem i que tindrem, perquè això no acaba aquí.

Pressupost

El pressupost està basat en 7 dies. Els 3 de competició més dos previs per aclimatar-nos a l’horari, 1 després per desmuntar i 1 de descans. S’ha pensat per els 7 nens i els dos entrenadors més un acompanyant adult.
Les despeses de la resta d’acompanyants, la resta de germans i progenitors, les assumirem íntegrament les famílies.
En aquest pressupost només es contemplen les despeses de desplaçament, manutenció i participació de l’equip.
ConceptePreuPersonesPreu total
Total18.030€
Viatje900€109.000€
Allotjament300€103.000€
Manutenció280€102.800€
Inscripció80€7560€
Entrada al parc90€3270€
Material500€-500€
Transport allà90€10900€
Imprevistos100€101.000€