Ahir dia 16 d’octubre, Vilabots va estar convidat en la trobada del projecte europeu Standarditazion of STEAM and coding trainings (Erasmus + Programme) que s’està fent a la Universitat de Barcelona dins de les instal.lacions de  Llars Mundet.

Allà la Irène, el Leo, el Jan i l’Arnau, van poder explicar com va nèixer Vilabots,  que es la First Lego League, com treballen els seus projectes, què fan, com ho fan,  i a nivell personal el que els hi ha aportat. Ho van fer davant de membres de les Universitats Europees de Gazi Universitesi de TURQUIA, i Spoleczna Akademia Nauk de POLÒNIA.

La seva presentació la van fer tota amb anglès i van respondre a tots els dubtes i preguntes que els hi van fer per part dels professionals de les universitats.

Dónem les gràices públicament a la Universitat de Barcelona per haver tingut aquesta oportunitat que ens ha enriquit tant a nivell personal.