El passat 5 de Juliol, 4 membres de l’equip dels Vilabots vam anar a Ràdio Granollers, on ens van entrevistar.

Va ser el segon cop que anàvem a Ràdio Granollers, ja que ja ens van entrevistar el passat mes de març, poc després de la competició de nivell estatal a Logroño, on vam obtenir el premi a les joves promeses amb classificació a Califòrnia. Quan vam anar el mes de març no estàvem segurs de si aconseguiríem el finançament necessari per poder anar a competir a Califòrnia. Però després de molta feina basada en trucades, correus i visites ho vam aconseguir!!!

El 5 de Juliol, vam estar explicant la nostra experiència a la competició de nivell mundial, els equips que vam conèixer, com ens va anar en general, el nivell que hi havia, etc. També vam explicar l’experiència de quan vam anar al Palau de la Generalitat, on ens van fer un reconeixement juntament amb altres 9 equips de Catalunya.

Va ser una experiència increïble i estem molt agraïts amb Ràdio Granollers per haver-nos invitat a anar a explicar la nostra experiència!!!

A continuació us adjuntem el link perquè pugueu escoltar l’entrevista amb Ràdio Granollers:

http://www.gasl.cat/GASL/DetallPrograma/_7hnsAmuDYQZhZgXYrWtEw8iPluhgPrzppcj5WyoJti0#prg15478

Clàudia Solbes-Godina Riera, 15 anys